Egy derűs nyári nap

Ma valahogy hatalmába kerített végre a nyár. Az az igazi nyár. Reggel máris vidáman ébredtem, ennek egyik oka, hogy az egyik kollégámmal álmodtam egy kvízműsorra készült a kertjében és én voltam a műsorvezető-segédje. Nagyon vicces álom volt 😀 Már az óra előtt fel is ébredtem. Nyújtózkodtam egy hatalmasat, megsimiztem az ágyam mellett totyorgó kiskutyámat és indultam is kávét főzni. Nem volt kedvem bekapcsolni a tv-t, helyette a számtalan madár, sokszínű énekét hallgattam. Kinyitottam az ablakot és szippantottam egy nagyot a friss hajnali levegőből. Egyszerűen úgy éreztem, ma enyém a világ! A munkahelyemen jókedv fogadott, akinek nem volt az, annak én adtam az enyémből! 😀 Miközben csináltam a dolgom, valami olyan érzés kerített hatalmába, amit csak egy Shakespeare idézettel tudok megfogalmazni:

“S egész nap oly szokatlan, játszi jókedv Emelget a földről, víg érzetekkel.”

Olyan, mint amikor az ember egy nyaralásra készülődik, és már benne van az a kis izgalom. Pedig egyelőre nem készülök semmiféle nyaralásra. Nehezen tudom szavakba önteni a szétáradó boldogságot, ami ma kísér. Ma bármi megtörténhet! Hogy honnan jön? Hová tart? Mikor múlik el? Nem érdekel! Ma semmi aggasztó, vagy megfejtendő dolog nem hoz lázba. Engem most csak az érdekel, hogy jól vagyok. És ez a jól vagyok, ez most tényleg többet jelent, mint két szó!

Érzem, hogy élek. Érzem a körülöttem lévőket és a természetet még az irodámban is. Hallom a madarak hangját az utcán, a tömegben és millió napi feladatom közepén én vagyok a nyugalom! Csodás ez a nap és muszáj volt megosztanom Veletek! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s