Húzós év, viszlát! Üdv 2020!

Te jó ég, hol is kezdjem? Rengeteg minden történt ebben az évben!

Rögtön év elején felvettem a kapcsolatot egy nagy terjesztővel. Többek között nekik is köszönhetik a könyvek, a hatalmas eladott példányszámot, amin év végén még én magam is elcsodálkoztam!

2019-02-25-11-16-25-038

A képen az első szállítás 1400 példánya látható

Az év első negyedének további időszakát a másik vállalkozásomnak, a MANAHOOP-nak szenteltem. Új weblapot kapott és nagyon sok ötletemet sikerült megvalósítani. Év végére már webshopunk is lett.

Februártól egy kis szünet követezett a saját dolgaim iránt, ugyanis egy csúnya banki ügyben segédkeztünk a párommal, ami rengeteg munkával járt, így a tavasz nagy részét elvitte. Viszont, mivel például három hétig paragrafusokat tanultam, sokkal szélesebb lett a látószögem a témára, és ennek nagyon örülök. Sokat tanultunk ebből. Közben pár fotózás és egy könyvbemutató még azért belefért. 😉

Áprilisban kicsit kettészakadtunk a férjemmel, hogy mindenki legyen mindenhol és ne maradjanak el a dolgaink, mint például a 21 napos tréningem elindítása, eleget kellett tennem pár meghívásnak is, különböző közösségekbe, könyvtárakba, közben pedig készültünk a Könyvfesztiválra. Végül sikerült és el tudtunk menni, hogy találkozhassak az Olvasótáborommal és dedikáljak egy órácskát. Szuper élmény volt veletek!

DSC_0077

Könyvfesztivál 2019

Nem volt megállás, májusban már készültünk a 90. Ünnepi Könyvhétre, miközben a vállalkozásaimhoz sok webináron vettem részt, így ez az időszak a tanulás jegyében telt és júniusra már javában készült a verseskötet is.

2019-06-15-21-57-53-829

Könyvhét 2019 (egy kis szusszanás kissé megfáradtan a nagy melegben)

Júliusban olyasmit élhettem meg, amit kevesen. Részt vehettem egy Sztupa avatásán. Sikeresen feltöltődtem ebben a kegyben, s miután megünnepeltük a Manahoop első születésnapját, elkezdtük egy táplálkozási tanácsadó segítségével, az egészséges táplálkozást is, hogy kívül-belül rend legyen.

Az augusztust egy hosszabb pihenővel kezdtük Korfu szigetén. Eredetileg egy fura álmom miatt Krétára kellett volna mennünk, de a férjemnek Korfura vágyott a szíve, úgyhogy belementem és mindig hálás leszek neki ezért, csodás volt. Kréta még várhat! 😉

DSC_0340

Korfu – Sidari

Az év utolsó negyede számtalan meglepetéssel szolgált. Költözködtünk, elkezdtem az olasz nyelvet egy tanár segítségével (végre rendesen) tanulni, csináltunk egy dedikálásmaratont az Eurofamily segítségével, egy nap alatt két helyszínen is és a kedvencem az Életek és sorsok című tévéműsorban való beszélgetés volt. Az év vége felé végre volt egy kis idő azon dolgokra is, amikre már rég nem jutott, így aztán elkezdtük az asztrálutazás gyakorlását és a tudatos álmodásba is elmélyedtünk egy picit, miközben még igyekeztünk belakni új helyünket és minden ezzel járó intézni való után rohangáltunk. Közben megjelent az Álmodók című kötet is, ami csodálatos lett és meglepett, hogy milyen nagyon sokan tisztelik és keresik még a verseket.

4in1

Rám talált a szerencse is, egy új weblapkészítő személyében, aki villámgyorsan összekapta a honlapot, így ma az is tökéletesen működik és büszke lehetek rá. Szeptember végétől pedig az új könyvömön dolgozom. Írok, mint a kisangyal! 😀

Mindent összevetve 2019 egy húzós év volt, de tele volt tanulsággal és új kezdetekkel.

Ha most visszatekintek, a legtöbb emlékképem a szeretetről szól, arról, amit adtunk és amit kaptunk. Látom azok arcát, akik szeretettel néznek ránk, akik megbecsülik az értékeket, megvan az a rengeteg levél és üzenet is, amit Olvasóimtól kaptam és erőt adnak minden nap. Ennél többre nem is vágyok! Köszönöm nektek ezt az évet és hálás vagyok, hogy vagytok és ugye nem bánjátok, ha elsősorban férjemnek köszönöm, hiszen ha ő nem lenne, én sem tartanék itt és azért is, mert mi ketten mindent is… 😉

Újévi fogadalom: Becsszó 2020-ban többet írok! 😉

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s